Vognmandsforretning med mange års erfaring

By:

Har du eller din virksomhed brug for en vognmand? Og har I jeres virksomhed i eller i nærheden af Løgumkloster? Det er optimalt at vælge en løsning hos en erfaren vognmand med en varieret vognpark, så der ikke kommer til at mangle noget, og alle opgaver kan løses.

I næsten 35 år har vognmandsforretning Peder Schmidt I/S Løgumkloster udført transportopgaver, og det må siges at være en lang og alsidig erfaring. Noget af det særlige ved firmaet er, at de kan tilbyde rigtig mange forskellige læsse- og aflæssemuligheder.

Stor vognpark

Peder Schmidts vognpark indeholder:

– Kran/hejseladsbiler
– Tipsættevogne
– Kranbiler
– Kran/tipbiler
– Containere i mange udførelser
– Rigtig mange kraner og skovle til læssemaskiner
– Lager af grusmaterialer, sten, sand og granitskærver

Transport, containere og kraner 

Hvis I vil holde udgifterne til transport på et rimeligt niveau og samtidigt forvente et højt serviceniveau, kan I roligt vælge Peder Schmidt. I kan bestille transport fra Peder Schmidts chauffører, der har op til 50 års erfaring i branchen. Vognmandsforretningens primære beskæftigelse er transport af kartofler, foderstoffer, korn samt byggematerialer. De sælger og leverer alle former for grus, sand og sten.

Hvis I har brug for at leje eller få tømt containere, lukkede, store og små, gør de det. Entreprenøropgaver bliver nemt løst med deres læssemaskiner, etablering af sandpuder, gruspladser osv. 

Ligeledes hvis der er brug for kranarbejde, tilbyder Peder Schmidt kraner op til 44t/m med 25 meter rækkevidde og har endda samarbejdspartnere med kraner op til 150 t/m. I kan også få hjælp med pallegaffel, åg eller grab.

Grusmaterialer

Grusmaterialer lige fra sand til sandkasser til større mængder byggeri kan leveres, og de rådgiver også, hvis I ikke ved, præcis hvad I har brug for. I kan selv hente grus fra deres lager eller kan få det leveret med tip, kran/grab eller i container.
 
Forretningen ligger på Industrivej i Løgumkloster.