Tre billige gaver til bådejeren

By:

advertorial

Skal du have styr på gaverne til en i familien, der er vild med sin båd, kan det godt være, at du kommer lidt til kort. Alt i forbindelse med både virker jo bare utrolig dyrt. Hvordan skal du så kunne finde noget, som vedkommende kan bruge, som ikke koster en bondegård? 

Heldigvis findes der dog masser af ting til både, der ikke koster så mange penge. Derfor vil du sagtens kunne give en gave. Det handler måske bare om, at du tænker det med gaver lidt anderles. Et godt sted for dig at få inspiration er marinelageret.dk. De har stort set alt udstyr, som en bådejer kunne ønske sig. 

Epoxy lak 

Epoxy lak er noget, som bådejere bruger meget. Derfor er det smart for dig, at du køber det. Det er en form for gennemsigtig lak, der kan bruges på en række forskellige former for overflader. Samtidig er det en meget holdbar form for lak. Det kan derfor netop holde til det slid, der er på en båd. Se mere på https://marinelageret.dk/baadpleje-og-vedligeholdelse-285/resin-klar-epoxy-lak-1694/ 

image

Udstyr til at slibe og polere

Udstyr til at slibe og polere på båden er helt sikkert også noget, som bådejeren vil få brug for. Det er nemlig også noget af det, som bådejere ender med at beskæftige sig rigtig meget med. Og der er det rart at have det helt rette udstyr ved hånden. 

Din tid 

Vil du slippe virkelig billigt, om end ikke nemt om det, kan du også vælge at give bådejeren din tid i gave. Bådejeren vil jo altid have projekter på båden, der skal udføres, nogle af dem kræver måske to personer. Der kan det være rart for vedkommende, at du kan komme og hjælpe i et par timer.

Dermed behøver du altså slet ikke at bruge nogen penge på gaven og kommer måske endda lige frem til at hygge dig med arbejdet sammen med bådejeren. 

Posted in: Epoxy Resin