Sød fødselsplakat til børneværelset

By:

I en periode med vågne nætter, ny rutiner og meget glæde kan det være svært at huske de små detaljer omkring fødslen. Gør derfor dig selv eller andre den tjeneste at gemme dem i form af billeder, små sedler og måske endda en plakat eller to med fakta om babyen.

Hvor meget vejede han? Hvor lang var han? Det er de ting, man altid bliver spurgt om som forældre, når en lille ny kommer til verden, og folk kommer strømmende til for at se det nye familiemedlem. Måske kan du alle data på rygraden eller også skal du hele tiden lige tjekke efter. Men hvorfor ikke gøre det nemt. Forkæl dig selv og babyen med en lille plakat, hvor alle de vigtigste informationer står på.

En plakat designet til din baby
Få lavet en fin plakat og skab et minde for dig og din baby fra begyndelsen. Det er en oplagt idé at lave en fødselsplakat som gave til andre eller lave den til sin egen familie. En fødselsplakat findes i flere udgaver hos flere forhandlere og hos SOHU-shop.dk kan du vælge mellem de fineste af slagsen.

På en fødselsplakat står barnets navn og en masse fine informationer omkring fødselsdato, vægt, centimeter og klokkeslæt. Wupti, alt det folk som regel gerne vil vide om den nyfødte, står nu på en sød lille plakat, der vil pynte på børneværelset.

I den første tid vil plakaten være et godt minde for forældrene, men når barnet bliver ældre, vil det være oplagt at snakke sammen om plakaten. Her står en masse om barnet, som I sammen kan snakke om, og på den måde kan du og barnet have små samtaler om dengang, hvor barnet blev født. Det er et fint afsæt for alverdens historier om jeres familie og dengang I blev forældre. 

Posted in: fødselsplakat