Lad din solcreme være dit primære skønhedsprodukt til sommer

By:

Skal du ud i solen her til sommer? Så skal du huske at passe godt på din hud. Og det kan du med fordel gøre ved hjælp af solprodukter fra Australian Gold.

Hvad er Australian Gold?

Australian Gold er et amerikansk skønheds brand som har specialiseret sig inden for fremstilling af sol produkter, her under solcreme og aftersun lotion.

De lækre produkter fra Australian Gold indeholder fortrinsvis naturlige ingredienser som virker blødgørende, nærende og fugtgivende på huden – for eksempel Aloe Vera, Tea Tree Oil, grøn te, solsikke frø ekstrakt, kakadu blomme og lignende. Og så er ingen af Australian Golds produkter testet på dyr.

Solcreme fra Australian Gold

Hos Australian Gold finder du blandt andet et stort og varieret udvalg af forskellige sol produkter. Samtlige produkter til sol beskyttelse fås med UV beskyttelse helt op til 50, hvilket er meget passende for dig som gerne vil opholde dig udendørs i mange timer mens solen er skarpest.

Du kan finde såvel den traditionelle solcreme som solbeskyttelse i spray form eller som en let mousse som hurtigt absorberes af huden og efterlader denne silkeblød og glat, helt uden at fedte. Med Australian Gold kan du holde din hud både beskyttet og fugtmættet mens du opholder dig i solen.

Aftersun lotion fra Australian Gold

Når du kommer ind efter endt solbadning eller andre aktiviteter er det vigtigt at du giver din hud den pleje den behøver. Huden har været på hårdt arbejde og har brug for hjælp til at hele og regenerere.

Her kan du med fordel vælge en aftersun lotion fra Australian Gold. Australian Gold kan tilbyde aftersun lotion som køler, nærer og gennemfugter huden, således at du opnår det smukkeste resultat af din solbadning. Og så kan du samtidig dulme kløe og svie fra eventuelle skoldninger, forbrændinger eller soleksem.

Find Australian Gold hos Smør Dig Ind på smoerdigind.dk.