Installation af robotplæneklipper? Få professionel assistance

25 august 2020 Astrid Pedersen

Har du netop bestilt og modtaget en ny og smart robotplæneklipper? Så bør du kontakte Kabelnedlægning.dk med henblik på hjælp til installering af denne.

Hvorfor skal jeg have hjælp til installation af robotplæneklipper?

Måske mener du at du fint er i stand til selv at forestå nedlægning af robotplæneklipper kanttråd, installation og opsætning af den til din robotplæneklipper hørende app samt indstilling og konfigurering af din robotplæneklipper.

Det er dog langt fra altid at dette viser sig at være tilfældet. Rigtig mange have ejere forsøger sig med selv at nedlægge kanttråd til robotplæneklipper – og de fleste af dem må sande at de her har gabt over for stor en mundfuld.

At nedgrave kanttråd til robotplæneklipper er en opgave som kræver et vist håndelag og en god portion tålmodighed. Der er tale om et stykke arbejde som skal udføres med stor præcision – i hvert fald hvis resultatet skal være helt perfekt og kanten på din græsplæne skal stå knivskarpt.

Kanttråden skal nedlægges i en dybde som er optimal i forhold til robotplæneklipperens interne sensorer. Ligger den for dybt vil din robotplæneklipper ikke kunne registrere den – og så risikerer du at robotplæneklipperen løber væk eller tromler ind i dine bede. Ligger kablet der imod for tæt på overfladen vil det risikere at blive blottet ved et kraftigt regnskyl – og så vil det udgøre en snublefare for dyr og mennesker.

Du vil således kunne få stor glæde af at lade et professionelt firma som for eksempel Kabelnedlægning.dk forestå installation af din robotplæneklipper. Med hjælp fra Kabelnedlægning.dk kommer din kanttråd til robotplæneklipper til at ligge i den perfekte dybe og afstand til plænens kant.

Du vil kunne få hjælp til at sætte app’en op og til at få det maksimale ud af mulighederne heri. Og Kabelnedlægning.dk vil kunne være behjælpelig med den optimale placering af din lade station. Læs mere på kabelnedlaegning.dk

Flere nyheder