Giv dit slidte trægulv en chance mere med professionel gulvafslibning Slagelse

By:

Er dit trægulv begyndt at se virkelig gammelt og grimt ud? Bliver spildte væsker hurtigt opsuget i gulvets overflade, hvor de danner skjolder og pletter – og er det umuligt at vaske gulvet pænt og rent? Dette skyldes, at dit gulv er blevet slidt. Og et slidt trægulv er et grimt trægulv.

Kan mit slidte og grimme trægulv nogen sinde blive pænt igen?

Det korte svar på spørgsmålet er ja – dit trægulv kan med overvejende sandsynlighed blive lige så smukt og skinnende, som da det var nylagt. Størstedelen af de skader, du ser, er nemlig kun overfladiske. Og overfladiske ridser, skrammer, skjolder og andre misfarvninger kan nemt og skånsomt fjernes med en effektiv gulvafslibning.

Kan mit trægulv tage skade af en gulvafslibning?

Langt de fleste trægulve kan sagtens tåle en gulvafslibning. Ved en gulvafslibning fjernes kun de øverste højst 2 mm af træværket – altså langt mindre, end hvad der fjernes ved en gulvafhøvling. En gulvafslibning er en skånsom, men effektiv, behandling af dit trægulv. Og med en dygtig og professionel gulvmand er du sikkert på, at opgaven bliver udført til perfektion – uden risiko for ujævn slibning eller ridser i gulvet.

Du kan finde en dygtig fagmand med speciale inden for gulvafslibning på Gulvkanonen.dk