Forkæl dig selv og din kæreste med en behagelig parmassage

By:

En gang imellem skal man huske at forkæle sin partner – og hvorfor ikke forkæle sig selv, nu man er i gang! Til dette formål er en parmassage en ideel løsning. Man får lov at tilbringe kvalitetstid sammen med kæresten, og modtager samtidig en massage helt efter eget ønske.

Hvordan virker massage?

Når dine muskler masseres, øges blodgennemstrømningen, og musklerne afslappes. Samtidig udløses endorfiner – kroppens eget lykke- og afslapnings hormon, og dermed sænkes niveauet af cortisol i kroppen. Cortisol er det hormon, vi forbinder med stress, og når cortisol-niveauet sænkes, får kroppen mulighed for at slappe af og restituere. Man kan faktisk sige, at massage fjerner den del af hverdagen, som giver stress, og tillader os at gå ind i en mere afslappet tilstand – hvilket er ideelt som begyndelse på en hyggelig aften, hvor kæreste-tid er prioriteret.

Hvordan foregår parmassage?

Parmassage foregår ved, at du og din partner får anvist hver et behageligt leje i samme rum. Under afspilning af dæmpet, beroligende musik masseres I simultant af hver jeres massør. Massøren tager hensyn til dine grænser, mens du masseres – du vil ikke opleve, at der bliver taget hårdt fat eller trykkes for voldsomt, hvis du ikke ønsker det. Parmassage er tænkt som ren wellness for dig og din partner. I skal kunne nyde hvert øjeblik af massagen og komme ud med en følelse af at have delt en skøn oplevelse.

Hvor kan jeg få parmassage?

Hvis du leder efter en god massageklinik, som tilbyder parmassage, kan du for eksempel prøve Massagekompagniet på Østerbro i København. Her vil du udelukkende finde dygtige fysiurgiske massører med mange års erfaring. Dette er din garanti for, at du får den bedst mulige massage – og når du føler dig i trygge hænder, er du også bedre rustet til at modtage massage og få det optimale ud af det.

Posted in: parmassage