Forældrekøb

By:

Forældrekøb: De mange muligheder

Overvejer du et forældrekøb? Mangler du den nødvendige information, så læs videre.

For der er mange ting, at man som forældre og køber skal tage stilling til, og være opmærksom på.

Hvad er et forældrekøb?

Forældrekøb er, som navnet også indikerer, når der er tale om at ens forældre køber en lejlighed såvel som en anden bolig til sine børn.

Hvorfor er det en fordel at foretage et forældrekøb?

Formålet med et forældrekøb er først og fremmet at give sine børn et sted at bo; og det kan være en fordel for mange unge som skal til at flytte fra reden, at få skabt en trygt ramme omkring sig.

Forældrekøb - Værd at vide - Toftadm.dk

Forældrekøb foretages især i storbyerne, hvor det kan være svært for mange unge at finde en bolig/lejlighed til en overkommelig pris.

Det kan derfor være en god ide for mange at foretage et forældrekøb.

Men det er ikke kun en fordel for de unge mennesker; forældrene vinder også på et forældrekøb; køb af ejendomme er nemlig også en god måde at investere sin penge på.

Og udover selve investeringscasen og at man som forældre kan være med til at skabe nogle gode rammer for barnet, så er det økonomisk set også muligt at få et skattefradrag af renteudgiften.

Hvordan sætter man som forældre huslejen?

Det er selvfølgelig vigtigt at få talt ud med ens barn vedr. en lejekontrakt, som også skal leve op til lejeloven. Hvor det især er vigtigt at forholde sig til markedslejen i området.

 

Og der er mange flere ting man kan uddybe, og som køber skal sætte sig ind i. Derfor er det vigtigt at der findes de rigtige fagfolk som kan hjælpe en på vej.

Det er vigtigt at man får alle parter med, og hvis du er nysgerrig efter at blive klogere på dine muligheder, så kan du læse videre her: https://www.bgrevision.dk/foraeldrekoeb/ 

Posted in: forældrekøb