Få hjælp til at komme igennem den mørke tid hos en dygtig psykolog

By:

Vi oplever alle op og nedture livet igennem. Dette er et eksistentielt grundvilkår. Men hvordan det påvirker os, og hvordan vi håndterer en krise, er yderst individuelt. Nogle mennesker er eksempelvis hurtigere på benene igen efter en hård skilsmisse, hvor andre går rundt med en nagen som kan risikere at udvikle sig i en negativ retning. Og så kan det godt være en god idé at opsøge en dygtig psykolog.

Gå til psykolog i Kongens Lyngby

Er du bosiddende i den nordlige del af hovedstadsområdet kan du med fordel vælge autoriseret psykolog Lars Nørgaard fra Psykologen.dk.

Lars Nørgaard er uddannet autoriseret psykolog med særligt speciale inden for terapeutisk behandling af privat personer. Hos Lars Nørgaard kan du således få hjælp til at klare kriser, sorg, depression, angst og andre udfordringer som kan gøre livet svært at leve. Lars Nørgaard har mange års erfaring i at hjælpe mennesker som har vanskeligt ved at komme igennem eksempelvis en eksistentiel krise, en sorg, eller måske en stress påvirkning.

Når du vælger Lars Nørgaard som din psykolog i Kongens Lyngby er du garanteret en på én og samme tid professionel og empatisk behandling. Lars Nørgaard tager udgangspunkt i dig som person og tilrettelægger sit terapeutiske behandlingsforløb ud fra en vurdering af dine behov – og selvfølgelig dine mål og ønsker.

Du vil i løbet af et psykolog behandlingsforløb med Lars Nørgaard som din coach opnå en dybere indsigt i de mekanismer som driver dig og som styrer dine forestillinger, og en højere erkendelse af din plads i verden. Du vil kunne finde de værktøjer i dig selv som skal til for at bygge dit liv op således som du ønsker det, og gennem øvelser og sparring blive bedre til at kommunikere dine tanker ud.

Du kan altid tage kontakt til autoriseret psykolog Lars Nørgaard via hjemmesiden Psykologen.dk og bestille en tid til din først psykolog konsultation.

Posted in: psykolog