Få en bedre hverdag med regelmæssig massage

By:

I Danmark forbindes massage mest af alt med luksus og forkælelse. I modsætning til mange andre lande, især østpå, hører massage ikke under det offentlige sundhedsvæsen på linje med for eksempel fysioterapi, reumatologi og lignende.

Dette vil mange sundhedsprofessionelle mene er en stor fejl. Der er nemlig mange sundhedsmæssige gevinster at hente ved massage, som ikke blot bør betragtes som den rene luksus. Og et par af dem kan du læse mere om i det følgende.

Massage mod smerter og spændinger

Mange mennesker lever med mere eller mindre voldsomme kroniske smerter som følge af slid på led og muskler i forbindelse med deres daglige arbejde. Uanset om du arbejder med tunge løft og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, eller om du sidder ved et skrivebord dagen lang, kan du pådrage dig alvorlige skader på din krop – med smertefulde spændinger og myoser til følge.

Når du døjer med stive og smertefulde led eller muskler vil du opleve at du har mindre overskud i hverdagen. Dette skyldes selvfølgelig den konstante smerte påvirkning som kan have indflydelse på din koncentrations evne, og selvfølgelig også på dit humør. Og så sover man bare dårligt om natten når det hele værker.

Her kan regelmæssig massage gøre en kæmpe forskel. Med hjælp fra en dygtig massør kan du faktisk blive såvel spændingerne som de medfølgende smerter og det konstante ubehag kvit. Massage på regulær basis kan desuden hjælpe din krop til at bevare den gode balance. Og så kan du med massage faktisk opnå en bedre nattesøvn, en væsentlig reduktion af dine stress symptomer, og et højere funktions niveau i hverdagen.

Find din lokale massør i København

Er du bosiddende i København eller på Frederiksberg kan du med fordel vælge en af de dygtige fysiurgisk massører hos Kaatsu Massage. Læs mere, og book tid til massage, på https://kaatsumassage.dk/.

Posted in: massage