Få badekarret til at stråle igen med en frisk emaljering

By:

Elsker du lange, varme karbade, som er afstressende for krop og sind, men hader du tanken om at skulle nedsænke dit legeme i dit gamle plettede og uhygiejniske badekar? Så har du sikkert overvejet at skifte det ud med et nyt et af slagsen. Men her bør du i stedet overveje at lade det gamle badekar sætte flot i stand.

Hvordan får jeg badekarret pænt igen?

Det billigste og mest effektive alternativ til en total udskiftning af badekarret er en emaljering. En emaljering kan få dit badekar til at stå som nyt forudsat at skaderne i karret udelukkende er af overfladisk art.

Er dit badekar således misfarvet i emaljen eller præget af mindre ridser eller småskrammer vil det med stor sandsynlighed sagtens kunne komme til at skinne på ny. Det kræver blot en professionel renovering i form af en emaljering af karrets inderside, foretaget af en dygtig badekarsmaler.

Hvordan foregår emaljering af badekar?

En emaljering af et badekar er en proces som kan minde meget om en autolakering, og som i lighed med en sådan bør udføres af en professionel fagperson. Først renses karrets inderside op og slibes således at denne fremstår helt glat og jævn. På den måde kan den nye emalje binde optimalt.

Emaljen påføres ved hjælp af en sprøjtepistol, og i tre til fire omgange indtil resultatet er helt perfekt. Hernæst skal emaljen have lov at tørre og hærde hvilket cirka tager et døgn. Og så kan du faktisk bruge dit badekar igen.

Hvem kan foretage en emaljering af mit gamle badekar?

Hos Emaljespecialisten kan du altid få et skarpt tilbud på renovering af badekar, baseret på en vurdering af karrets tilstand og beskaffenhed. Emaljespecialisten har mange års erfaring med emaljering af blandt andet badekar og håndvaske.

Du kan læse mere, og se priser på emaljering af badekar, på Emaljespecialisten.dk.

Posted in: emaljering