Du skal overhovedet ikke nogensinde begynde at misbruge flaskegas!

28 januar 2021 Anders Lundtang Hansen

Nogle mennesker vil gøre alt for at opleve den eskapisme, som det er at tage stoffer eller bedøve sanserne på den ene eller anden måde.

Det kan man gøre via den (desværre) lovlige vej med alkohol, eller man kan forsøge at finde sig nogle svampe i skoven, som man kan more sig med eller omdanne til stimulanser.

Nogle mennesker kan bruge det på en rekreativ måde og med mådehold, mens andre bliver afhængige. Det er meget forskelligt fra person til person.

Men det kan blive virkelig farligt, hvis vedkommende misbruger så ikke kan få sit daglige fix af det, som der foretrækkes, om man så er løbet tør af det, eller man ikke har råd til mere.

Det kan få desperate mennesker til at gøre desperate ting, og en af dem kan desværre være, at de tror, de kan erstatte misbruget med flaskegas i bare en kort stund.

Det rammer dig på helbredet

Nogle mennesker vil så forsøge at røve en tankstation eller lignende for at få penge til stoffer, men det kan jo være, at de på den samme tankstation får øje på 3-33 kg gasflasker og tænker, at det måske er smartere at stjæle sådan en og få en midlertidig skævhed ud af det.

Det er trods alt bedre end en større forbrydelse og sætte en skræk i livet hos en ansat på den tankstation.

Den tankegang er måske til at følge, men det kan ende med at gå ud over dit helbred på mange måder, hvis du forsøger at sniffe den slags gas.

Ikke alene er det gevaldigt usundt for dit helbred, men der kan også ske en ulykke, så du dør af det – og den ulykke kan måske tage andre liv med sig i kølvandet.

Selvfølgelig skal du komme ud af dit misbrug, for du skal i hvert fald ikke begynde at sniffe flaskegas.

Flere nyheder