Dobbelte terrassedøre er perfekte til kolonihaven

21 oktober 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Er du på udkig efter en terrassedør til din kolonihave, er det en god ide, at du vælger en dobbelt terrassedør. Dermed får du en bred åbning, som du har mulighed for at åbne helt op, når det er godt vejr. I en kolonihave handler det netop om, at du er meget ude. Når du har begge terrassedøre åbne, kommer det til at føles som, at der nærmest ikke er forskel på ude og inde. Det vil være en virkelig god mulighed for dig. Selv hvis du nu kun har en enkelt terrassedør, vil det være en god ide for dig, at du får lavet døråbningen større, så du kan have en dobbeltdør. 

Et af de steder, hvor du kan købe en dobbelt terrassedør, er på webshoppen klarvinduer.dk. Modsat, hvad navnet antyder, har de også et stort udvalg af døre. Det er både hoveddøre og terrassedøre. Du kan derfor nemt finde den dør, der vil passe til din bolig. 

Vælg en terrassedør med mange vinduer

Selv hvis du har terrassedøren lukket i kolonihaven, vil du jo gerne kunne betragte din smukke have gennem ruderne. Derfor er det oplagt, at du vælger en med så mange vinduer som muligt. Det kan være en, der bare består af to ruder, men det kan også være nogle, der består af flere mindre. 

Har du en kolonihave i en ældre stil, vil det se bedst ud, at du vælger en terrassedør med mange små ruder. Det passer rigtig godt til den stil, som vi er vant til at se på kolonihavehuse og sommerhuse. 

Har du bygget et kolonihavehus i en mere moderne stil, kan du i stedet vælge døre, der bare består af to ruder. De er meget neutrale, hvilket passer godt til et moderne hus. Derudover er de nemme at pudse, hvilket jo heller ikke er af vejen, når du skal gøre rent. 

Flere nyheder