Det rette eftersyn for Opel og andre mærker i Brøndby

01 marts 2022 Miranda Denise Rendboe

advertorial

Find det rette bilhus i Brøndby

Det kan være svært at finde et ordentligt værksted, hvor de bruger originale reservedele. Et sted hvor de kender din bil, da de specialiserer sig i netop dét mærke. Det kan være endnu sværere at finde sådan et sted til en fornuftig pris og med god service.

Når der vælges værksted er der nogle ting, som bare skal være på plads

Det skal blandt andet være:

  • Højtuddannet personale
  • De skal have erfaring
  • Konkurrencedygtige priser
  • God service
  • God kvalitet
  • Kundetilfredshed

Dette er essentielt, når der kigges efter værksted. For hvad hvis de har gode priser og er erfarne, men serviceniveauet er i bund? Ja, så bliver det i hvert fald ikke et gensyn. Men tænk at finde et værksted, hvor alle elementer bare spiller. Et sted, hvor du møder smilende ansigter, når du kommer, hvor humøret er højt, men samtidig er der fokus på det professionelle. Et sted, hvor de ved, hvad de laver, og hvor de hurtigt kan komme med en professionel vurdering og er yder løsningsorienterede.

opel

 

Ved Bilhuset Frederiksen A/S i Brøndby får du alle de ovenstående elementer. Det skinner især igennem med deres meget tilfredse kunder. Både anmeldelserne på Google og Trustpilot taler for sig selv. Med over 50 anmeldelser ligger de i snit på over 4,2 stjerner ud af 5.

Hos Bilhuset Frederiksen A/S specialiseres der i Opel, Volvo og SAAB. Er din bil af et andet mærke, er der selvfølgelig også mulighed for eftersyn. Det er muligt at give dem et kald på 43404141 og høre nærmere.

Er du Opel-ejer?

Så er du heldig! Bilhuset Frederiksen A/S kan nemlig lave et originalt serviceeftersyn.

Ved valg af et opel4life-eftersyn eller lignende, får du også Opel-stempler i servicebogen. Ikke nok med det, du får også adgang til Opel Assistance 24 timer i døgnet et helt år efter. Opel Assistance er muligt i samarbejde med Dansk Autohjælp, og alle kunder tilbydes at tilkøbe dette, når de får deres bil serviceret hos Bilhuset Frederiksen A/S.

Flere nyheder