Den bæredygtige Frisør Pii i Valby tilbyder dig en flot ny frisure og kurbehandling

By:

Vil du gerne have en lækker wellness-oplevelse, som både omfatter en smart ny frisure og en afslappende kurbehandling, hvor du bliver forkælet, så kan du med fordel bestille tid online hos Frisør Pii i Valby. Her kan du få en total afslappende frisøroplevelse i dejlige omgivelser, som får dig til at slappe helt af og glemme hverdagens stress og jag. Du kan også vælge at nøjes med en klipning eller farvning i skønne omgivelser – det er helt op til dig. Damer, herrer, børn – unge som gamle – er velkomne hos Frisør Pii, og med udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker og behov, fastsættes en individuel behandling og individuel pris. Vil du gerne se en vejledende prisliste, så finder du den her https://www.frisorpii.dk/valby/.

Dygtige og dedikerede frisører giver dig de allerbedste behandlinger og råd

I salonen møder du dygtige og dedikerede frisører, som er opdaterede inden for den nyeste viden og trends, og som gør deres ypperste for, at du skal få netop den frisure og behandling, som du ønsker dig. Frisør Pii har en grøn og miljøvenlig profil og er medlem af den anerkendte frisørorganisation Intercoiffure, så salonens frisører skal leve op til høje standarder både fagligt og menneskeligt. Du kan altid få professionel rådgivning eller hente inspiration i salonen, og du kan også få analyseret din hårtype, hvis du gerne vil vide, om dit hår mangler proteiner eller fugt, og du gerne vil have gode råd til, hvordan du bedst muligt plejer og styler dit hår. I salonen kan du købe hårprodukter, som er nøje udvalgt med henblik på miljømæssig forsvarlighed og effektivitet.

Frisøroplevelse af høj kvalitet til favorable priser

Alle kunder er velkomne hele dagen, og priserne starter ved 655 kr. for en dameklip med vask og føn. Børn kan få en klipning fra 250 kr. Hver dag gives der studierabat mellem kl. 10-14. Du er garanteret god kvalitet for pengene, når du vælger Frisør Pii.

Posted in: frisør