Bevar din skønhed intakt med den rette creme

By:

Din huds sundhed er en afgørende betingelse for din ydre skønhed. Hvis du gerne vil fremstå frisk, sund og ungdommelig er det således vigtigt, at du passer og plejer din hud, således at den til hver en tid er sund og elastisk. Dette kan dog godt være op ad bakke, hvis huden på den ene eller den anden måde har taget skade. Og i så tilfælde bør du være ekstra opmærksom på at huden får den næring, den har brug for – for eksempel ved hjælp af regenererende creme.

Hvad er regenererende creme?

Regenererende creme er creme som indeholder de nærings stoffer som kan hjælpe huden med at bygge sig selv op når den har lidt skade. En god regenererende creme indeholder som regel ingredienser som beroliger huden, samtidig med at den tilfører huden vigtige vitaminer og mineraler. På den måde beroliges og beskyttes huden mens den heler og genopbygger den struktur som gør din teint klar og ensartet.

Hvornår har jeg brug for regenererende creme?

Regenererende creme er for dig som døjer med ødelagt hud. Din hud kan være stresset og belastet på grund af faktorer så som overdreven udsættelse for sol lys, hvorved huden bliver skoldet eller udvikler sol eksem, eller en længere periode med sygdom.

Din hud kan også have taget skade i forbindelse med behandling af eksisterende tilstande som for eksempel psoriasis eller eksem. Til behandling af disse dårligdomme anvendes af og til steroid creme indeholdende hydro cortisol. Dette kan afhjælpe problemerne, men over længere tid gøre huden tynd og sårbar – og dermed fjerne dens modstands kraft hvilket hurtigt fører til andre problemer. Og så kan regenererende creme også anvendes til at berolige hud som er plaget af astma eksem eller kontakt allergi.

Hvis du er på udkig efter en god regenererende creme kan du med fordel vælge Vitacreme B12 – læs mere på vitacreme.dk